Over

WAAROM?

Ook het gevoel dat de reguliere netwerkborrels je creatieve brein niet stimuleren? Daar hadden wij dus ook last van. Daarom organiseren wij VisstickFeestje.

In drie edities proberen we uit te zoeken wat er in de Achterhoek nodig is om jonge creatievelingen in de Achterhoek te houden en ze te stimuleren samen met anderen mooie ideeën en plannen te maken. 


VisstickFeestje is er voor muzikanten, theatermakers, fotografen, filmmakers, schrijvers, vormgevers, dansers, cabaretiers en alle anderen met een creatief beroep uit de Achterhoek. 


VisstickFeestje is een avondvullend evenement voor de creatieve Achterhoekse ondernemer én de ondernemer met Achterhoekse roots. Het is avond waar spontane brainstormsessies en goede ideeën kunnen en mogen ontstaan. Om te inspireren en stimuleren zijn een aantal sprekers en artiesten uitgenodigd. 


In de derde editie willen we samen met jou, creatieve Achterhoeker, conclusies trekken over wat er nodig is. 

Laten we vissen uit de Achterhoekse kweekvijver vol vette vis!

ORGANISATIE

Rick Groters (1990)

Rick Groters is (theater)vormgever en lichtontwerper.
In 2013 is hij afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.
Naast zijn werkzaamheden als hoofd van het animatieteam bij Wunderland Kalkar,
maakt hij graag tijd om voor andere parken en bedrijven objecten en decors te ontwerpen.


Rosanne van Schriek (1994)

Rosanne van Schriek is journalist en tekstschrijver. Daarnaast werkt op de Hogeschool voor Journalistiek in Tilburg. Ze studeerde af op een volledig interactief portfolio met creatieve vormgeving. In 2018 startte ze met de master artificial intelligence and cognitive science op Tilburg University. Ze is voorzitter van Theaterfestival BuitenGewoon in Doetinchem.


Afgelopen jaar vormden Rick en Rosanne de basis voor het project Het Rode Mannetje. Onder andere goede regionale connecties maakten dit project mogelijk. Het belang van deze connecties voor dit soort projecten is groot. Vandaar VisstickFeestje.

Kom naar VisstickFeestje op 30 januari 2020 en vis met ons mee!


Laten we samen de netten uitgooien en de Achterhoek op de kaart zetten.

Copyright Statement

Contact

rick@visstickfeestje.nl
    rosanne@visstickfeestje.nl